Ni hittar hos i lokalerna strax bakom COOP Extra i Östhammar.

Vid frågor ring oss på 0173-124 30

Seamaster 210 Classic – Sports

Familjens favorit – i alla väder!

SeaMaster Classic 210 Sports är en väl genomtänkt walkaround med goda övernattningsmöjligheter. I ruffen finns två rymliga kojer och gott om stuvutrymme.

 

SeaMaster Classic 210 Sports har möjligheter som ingen annan i denna storleksklass. Exempel på detta är det stora soldäcket i fören och soffan i aktern som tillsammans med de svängbara stolarna och det stora bordet utgör en förträfflig samlingsplats för hela familjen.

 

SeaMaster Classic 210 Sports har ett självlänsande skrov med 24 graders V-botten och luftsmord stegbotten, vilket ger en otrolig komfort och är mycket lättdrivet. Detta ger låg bränsleförbrukning och stabil gång. Det är också ett av de mest sjövärdiga båtarna i klassen med hög säkerhet och stabilitet.

 

Välj mellan inombordsmotor, bensin eller diesel. Med en Volvo Penta D3 160 hk gör SeaMaster Classic 210 Sport en toppfart på ca 40 knop. Bränsleförbrukningen vid en hastighet av 30 knop är 0,6 liter/ sjömil.

 

Specifikationer
Längd: 6.50 m
Bredd: 2.20 m
Rek motorstyrka: 110-225 hk
Hastighet: ca 30-50 knop
Vikt: ca 1200 kg
Bränsletank: 120 l

 

Utrustning
Räcken, stävpulpit och skyddsräcken kring rutan i rostfritt stål. Snurrbara stolar. Kraftig teleflexstyrning. Pollare i för och akter, rf. Brandsläckare. Självlänsande sittbrunn. Lanternor (exkl. batteri). Ankarbox i för och akter. Två kojplatser (-1,60*2,40 m)

 

Extrautrustning
Dynor, teak, körbart akterkapell, stereo med mera

 

Bilder samt texter från Seamaster

Visa ditt intresse