Ni hittar hos i lokalerna strax bakom COOP Extra i Östhammar.

Vid frågor ring oss på 0173-124 30

Seamaster 210 Classic – FLEXI Styrpulpet

Båten för Dig med höga krav på komfort och sjösäkerhet

SeaMaster 210 Flexi-serien bygger på samma unika skrov – med flera flexibla val av däck. Allt för att du som båtägare ska hitta den version som passar dina behov bäst. SEAMASTER 210 Flexi har oslagbara sjöegenskaper och marknadens mest lättdrivna skrov, med luftsmord stegbotten och osänkbart skumfyllt skrov. En smart allroundbåt för den aktive båtägaren som ställer höga krav på flexibilitet, rymlighet, tillgänglighet och sjösäkerhet.

 

Styrpulpet-versionen har en sportigare styrpulpet med sittplatser framför, snurrbara stolar samt aktersoffa. Dynor ingår på samtliga modeller, i wa-modellen även invändigt.

 

Notera speciellt den unika lösningen med två öppningsbara luckor i aktern för att undvika problem med eventuella brottsjöar eller vatten på durken. Detta ökar sjösäkerheten ytterligare.

 

Specifikationer
Längd: 6,25 m
Bredd: 2,20 m
Rek.motorstyrka: 90-225 hk
Hastighet: 38 knop med 115 hk
Vikt: ca. 650 kg utan motor
Sittplatser: 6 st

 

Utrustning
Klass 3-ögla, rostfria räcken, pollare, rostfri båge runt plexiruta i styrpulpet.
Förberedd för motormontage. Sportig Seamaster-ratt. Flexibel styrpulpet i grått, som tillval går det att välja sidopulpet alternativ mittpulpet.

 

Extrautrustning
Dynor, pulpetpåse, körbart hyttkapell, vattenskidkrok, teakdäck, exklusiva Sunbrella-dynor i grått, förtöjningsutrustning, radio/cd/sd, signalhorn, strålkastare i fören, teakbord med durkfäste, transportvagn, sportfisketak, trollingvägg och andra flexi-lösningar.

 

Bilder samt texter från Seamaster

Visa ditt intresse