Ni hittar hos i lokalerna strax bakom COOP Extra i Östhammar.

Vid frågor ring oss på 0173-124 30

Sandström S Cruiser 570

Sportig, praktisk och väldisponerad styrpulpetbåt

S Cruiser 570 är båten för dig som vill ha en svenskbyggd cruiser med modern design och fantastiska köregenskaper i hela fartregistret. Hemligheten bakom dessa egenskaper är det tystgående och lättdrivna skrovet. Individuellt vänd- och ställbara stolar, smidig passage mellan styrpulpet och styrbords reling, rejäla stuvutrymmen, bord för fyra personer, väl tilltagna ankarboxar och integrerade badplattformar är några de praktiska funktioner som du hittar på väldisponerade S Cruiser 570. Den är givetvis också regnlänsad.

 

S Cruiser 570 är som gjord för dagsutflykter, sportiga aktiviteter på vattnet och trollingfiske. Vändbara stolar gör att en passagerare kan ha koll på exempelvis en vattenskidåkare, samtidigt som föraren kan koncentrera sig på körningen. Förlängt akterdäck och badstege förenklar för den badsugne.

 

Specifikationer
Längd: 5,70 m
Bredd: 2,25 m
Vikt: ca 650 kg
Avsedd för: 7 pers
Rek motor: 70-135 hk
Kablage från reglage till instrumentering: min 8 fot
Fast tank: 90 l
Designkategori: C – Kustfarvatten och inomskärs
Rek hissning från akterspegel: ca 20 mm

 

Medförande utrustning
Brandsläckare, bad/räddningsstege, rostfria räcken, låsögla klass 3, dyvika, vindruta med rostfri båge, lanternor, 2 st mugghållare, 2 eluttag, fällbart bord, styrpanelöverdrag, ankare, linor, fendrar.

 

Bilder samt texter från Sandström

Visa ditt intresse