Ni hittar hos i lokalerna strax bakom COOP Extra i Östhammar.

Vid frågor ring oss på 0173-124 30

Sandström D Cruiser 570

För den som vill åka iväg på utflykt och sova över

D Cruiser 570 är en svenskbyggd cruiser med modern design och fantastiska köregenskaper i hela fartregistret. Den har ett mycket tystgående och lättdrivet skrov. D Cruiser 570 har förutom genomgång till fören via mittrutan även ett skarndäck runtom. Det är unikt för en daycruiseri denna storlek! Individuellt vänd- och ställbara stolar som är gasdämpade och väl tilltagna ankarboxar är några praktiska funktioner. Lägg till detta många stuvutrymmen, bl a ett långt utrymme under förruffen, som du kan öppna både från ruffen och sittbrunnen. Då förstår du att D Cruiser 570 är en ovanligt smart och praktiskt byggd daycruiser.

 

D Cruiser 570 är som gjord för såväl dagsutflykter som längre båtfärder med övernattning. En bekväm och praktisk utflyktsbåt med många smarta funktioner. Kapell, badstege, pulpits är några exempel på sådant som gör livet ombord smidigare och enklare.

 

Specifikationer
Längd: 5,70 m
Bredd: 2,25 m
Vikt: ca 720 kg
Avsedd för: 5 pers
Rek motor: 80-135 hk
Fast tank: 90 l
Designkategori: C – Kustfarvatten och inomskärs
Rek hissning från akterspegel: ca 20 mm

 

Medförande utrustning
Skylightlucka i förruff, vindrutetorkare, kapell, dynor, dyvika, ankare, förtöjningslinor, fendrar, lanternor, fast tank, hydraulstyrning, rostfria räcken, två fällbara bord, kapellucka, låsögla klass 3.

 

Bilder samt texter från Sandström

Visa ditt intresse