Ni hittar hos i lokalerna strax bakom COOP Extra i Östhammar.

Vid frågor ring oss på 0173-124 30

Nya Sandström 565 CC

Nya Sandström 565 CC har ett brett användningsområde för alla som trafikerar skärgården, såväl sommarstugeägare som sjöburna fritidsfiskare

Den passar perfekt till att transportera såväl folk som material till och från sommarstugan. Den är även idealisk för sådant fiske som kräver relativt stora durkytor, bl.a. hummerfiske. I den rymliga akterkabinen med plats för fyra personer åker man bekvämt och väderskyddad.

 

Skrovet är designat i klinkad stil och försedd med kraftig, nära nog outslitlig massiv köl som gör båten extra kursstabil. Den kraftiga relingen har förutom fyra pollare till förtöjning riktigt stadiga längsgående räcken och en säker ombordstigning med rejäla pulpits och en trapp ner till den regnlänsande durken. Tankutrymmet är placerat framför hytten. Trappen och luckan till tankutrymmet kan också fungera som sittplatser. Under trappen finns ett litet fack för förtöjningslinorna. Durken är rejält halkskyddad och är gråmålad för att minska smutsgrannheten. Utefter bägge långsidorna finns förvaringsfack att även användas som fotsteg om man ska ta sig ut och in i båten långskepps.

 

Den har även två rejäla ankarboxar i aktern.
Inne i akterkabinen finns plats för flera personer. Föraren sitter bekvämt på en justerbar stol med ryggstöd. Det är gott om plats för ben och knän. Panelen har bra plats för instrument som plotter och ekolod. De stora rutorna ger en god sikt runt om, reglagen sitter nära och lättåtkomliga. Passagerarplatserna har bekväma sitt och ryggdynor. Utrymmena under passagerarplatsen på babord sida och motsvarande utrymme på styrbordssidan utgör stuvfack. Dörren, som är gjord i starkt härdat glas, har ett rejält lås och en gasdämpare som håller dörren öppen när man går ut och in.

 

Specifikationer
Längd: 5,62 m
Bredd: 2,05 m
Vikt: ca 600 kg
Avsedd för: 5 pers
Rek motor: 40-60 hkr
Designkategori: C
Rek hissning från akterspegel: 20-60 mm

 

Medförande utrustning
Elektriska trimplan, Hydraulstyrning, Justerbar förarstol med ryggstöd, Kraftig glasdörr med gasfjäder och lås, Vindrutetorkare med parallellföring, Dynor till sittplatserna i kabinen, Textilmatta i ruffen, Taklucka och akterkapell med bågar, Låsbygel klass tre i fören, och räddningsstege i aktern, Rostfria räcken och pulpits, Lanternor, brandsläckare, eluttag 12 V, huvudströmbrytare, batteribox, förtöjningslinor, fendrar och fenderlinor, Ankare och ankarlina, m.m.

 

Bilder samt texter från Sandström

Visa ditt intresse